En tilfældighed fik mig i gang med at male billeder i 1990. En stor personlig sorg bevirkede, at jeg for at komme videre med mit liv, begyndte at interessere mig for billedkunst. Jeg følte min sorg blev lettere at bære, når farverne og figurene flød hen over lærredet. Det blev for mig en fantastisk ny oplevelse. At pludselig kunne male sorgen ud af sjælen for derved igen at lukke glæden ind.

 

Jeg fik en kunstbog forærende af min bedste veninde, der havde erfaring på området. I starten var det blade fra naturen og tang, der havde min store interesse.Derefter blev det akvarellerne, der opfyldte mit lærred og senere oliemaling, som absolut ikke er det materiale, jeg helt er nået til endnu. Min tålmodighed rækker ikke til dette materiale.

 

Acryl er dejligt nemt at arbejde med og giver svar på ens penselstrøg med det samme. Jeg mikser gerne mine billeder med blade fra naturen, glasstykker og træstykker i collagebilleder.Inspirationen til mine malerier finder jeg ofte i naturen og i årstidernes skift.Jeg maler landskaber, men ikke steder der findes på noget kort. Jeg rejser i min egen verden, til et ukendt land. Målet i mine billeder kommer efterhånden som billedet "vokser", og jeg har ofte mange billeder igang på samme tid.

 

Jeg forsøger at give en sanselig oplevelse i mine billeder, en oplevelse som giver ro i sjælen, specialt for stress-påvirkede, urolige og psykisk syge mennesker.

 

Jeg har deltaget i flere kurser gennem årene, men arbejder helst uden påvirkning fra andre malere.


Kunst er menneske plus natur - Vincent Van Gogh